tisdag 7 juli 2009

Är du vår nya medlemssekreterare?

Rädda Barnens Ungdomsförbund söker
Medlemssekreterare på heltid

Rädda Barnens Ungdomsförbund erbjuder en spännande tjänst på vårt förbundskansli i Stockholm. Vi söker dig som vill vara med att utveckla vår verksamhet med våra aktiva medlemmar och förse våra lokala och nationella grupper med inspiration, kunskap och praktiska tips i deras arbete för barns rättigheter.

Rädda Barnens Ungdomsförbund har funnits sedan 2003 och vi utvecklas hela tiden, vi vill gärna hitta nya enkla sätt att forma engagemang på. Där kommer du in. Tjänsten kommer även att ansvara för vårt medlemsregister som vi har tillsammans med Rädda Barnen och att ansvara för viss intern och extern kommunikation främst till medlemmar. Det är meriterande om du har vana av att jobba i projektform, gärna med flera olika mindre projekt samtidigt.

Vi vill utveckla våra lokala aktiviteter och utbilda våra medlemmar så att vi alla tillsammans kan utföra stordåd. Vi vet att kunskap är makt och därför söker vi dig som kan samordna kontakten med våra aktiva medlemmar och stötta dem i deras engagemang.

Du som söker
- är ordningsam, idérik, flexibel och kreativ.
- har vana att arbeta i såväl grupp som enskilt
- är inspirerande, van att tala inför folk, föreläsa och hålla i workshops
- har erfarenhet från ideellt arbete
- har formell eller informell utbildning i området
- är van att uttrycka dig i skrift både i informella och formella sammanhang

Det är meriterande om du har
- erfarenhet av att jobba ideellt eller som tjänsteman i en ungdomsorganisation.
- erfarenhet av projektledning och nationell verksamhet
- kunskaper i engelska för att uttrycka dig lätt i både tal och skrift


Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde snarast, eller efter överenskommelse. Vi använder oss av provanställning på 6 månader. Vi ser mångfald av perspektiv, bakgrunder och erfarenheter som en tillgång i vår organisation och har därför stora förväntningar på en bredd bland de sökanden. Du ska givetvis dela vår filosofi som du kan läsa om på www.rbuf.se . Arbetet kräver då och då arbete på kvällar och helger. Arbetsvillkoren följer kollektivavtal med Unionen och Akademikerförbunden.

Sista ansökningsdagen är den 20 juli och ansökan (personligt brev på högst en sida och CV) skickas via e-post till jobb@rbuf.se, Förbundsordförande Sofia Zackrisson, svarar på frågor som rör tjänsten via telefon på 0706-529892 eller sofia.zackrisson@rbuf.se

Inga kommentarer: